Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Een tipje van de sluier: Gripp Plus, Gripp Time Tracker en meer!

Geplaatst op 1 november 2019 door Jack
Het wordt een druk najaar bij Gripp. Na maanden hard werken is het tijd om een tipje van de sluier op te lichten en je te informeren over twee grote vernieuwingen voor Gripp: Gripp Plus en Gripp Time Tracker.

Gripp Time Tracker

De laatste hand wordt gelegd aan een gloednieuwe tijd-schrijf app voor Gripp: Gripp Time Tracker. Met Gripp Time Tracker houd je gemakkelijk je uren bij, en heb je een duidelijk overzicht van de taken voor vandaag. De app wordt intern druk getest, en de laatste kreukels worden gladgestreken. Over enkele weken wordt de app als publieke bèta-versie beschikbaar gemaakt voor iedereen die het wil proberen. De app is ontwikkeld voor zowel iOS als Android, en zal gratis te downloaden zijn in de app stores.
afbeelding

Gripp Plus

De klanten van Gripp variëren enorm in omvang. Van eenpitters tot bedrijven met honderden medewerkers. Vooral deze laatste groep heeft aangegeven meer behoefte te hebben aan een aantal geavanceerdere mogelijkheden, aangevuld met uitgebreidere rapportages en monitoring. Een en ander is na een hoop brainstormen en testen uitgekristalliseerd in wat we vanaf nu noemen: Gripp Plus.

Onder Gripp Plus zullen onder andere de nieuwe Gripp Plus rapportages, Automation & Workflow, een klantenportal, en een overkoepelend projectniveau vallen. Daarnaast zijn bij Gripp Plus o.a. de verlofmodule en de koppelingen met externe agenda's standaard inbegrepen. Onze roadmap met verdere plannen en verwachte lanceerdata is hier beschikbaar.

Binnen enkele weken zal Gripp Plus gelanceerd worden met daarbij de eerste modules van de roadmap. Nieuwe features zullen gaandeweg toegevoegd worden. Tot aan 1 januari 2020 maak je zonder extra kosten gebruik van Gripp Plus. Daarna gelden de prijzen zoals vermeld op onze prijzenpagina.
afbeelding

Gripp in het Engels

Een ander punt waar de druk mee bezig zijn, is het beschikbaar maken van andere talen binnen Gripp. Engels staat als eerste op ons lijstje, wat met name voor de bedrijven met Engels-sprekende collega's een welkome toevoeging zal zijn.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!