Ik wil graag mijn relaties gebruiken voor een mailing. Hoe doe ik dat?

Ga naar Relaties en klik daar - nadat je eventueel een gewenst filter hebt ingesteld - op het download-icoontje dat je vindt onder het veld Overzicht doorzoeken. In de pop-up kun je kiezen of je de gegevens wilt exporteren als XLSX-bestand of als CSV-bestand, dat je vervolgens kunt gebruiken voor het maken van mailings.

Je kunt van tags gebruikmaken om groepen te definiƫren. Zo kun je relaties taggen met de tag "nieuwsbrief", en hier later op terugzoeken door in het veld Overzicht doorzoeken "#nieuwsbrief" in te voeren (met het #-teken ervoor). Alle relaties die zijn voorzien van de tag "nieuwsbrief" worden nu weergegeven, en kunnen vervolgens met een druk op de knop geƫxporteerd worden.

Koppelingen met MailChimp, ActiveCampaign en Campaign Monitor

Je kunt Gripp ook koppelen met drie grote online mailinglist-tools. Je leest hierover meer op de volgende supportpagina's: