Hoe exporteer ik gegevens van Gripp naar Excel?

Je kunt snel en eenvoudig gegevens, zoals je relaties en contactpersonen, of producten exporteren uit Gripp via het download-icoontje. Dit icoon bevindt zich rechtsboven in je scherm net onder het veld Overzicht doorzoeken. In de pop-up kun je kiezen of je een CSV-bestand of een XLSX-bestand wilt downloaden, met alle informatie. Dit bestand wordt in Excel geopend.

Mocht je enkel de gegevens uit een bepaald tabblad willen exporteren, bijvoorbeeld klanten, leveranciers of leads, klik dan eerst op het betreffende tabblad en vervolgens op het exporteerknopje om de subselectie te exporteren.