Facturen laten betalen via Mollie - iDeal

Op de site van Mollie kun je informatie vinden en je aanmelden.

Als je dat hebt gedaan, ontvang je een API-key van Mollie.

In Gripp ga je vervolgens naar Instellingen -> identiteiten en sjablonen -> klik op de gewenste identiteitsnaam -> tabblad Integraties en klik je op Bewerken.
Zet het schuifje bij de Mollie-koppeling aan en vul je API-key in. Bij iedere factuur die je verstuurt vanuit Gripp krijgen klanten de mogelijkheid om deze via Mollie - iDeal te betalen.

Afbeelding

De koppeling is per identiteit instelbaar zodat je verschillende Mollie API-keys kunt ingeven en naar verschillende rekeningen kunt betalen.

Gripp heeft ook een automatisch bank koppeling met Mollie. Klik hier voor meer informatie.